DOBRODOŠLI!!!

Dobrodošli u moj djelić virtualnog svijeta!

Obožavateljica sam Zentangle® metode crtanja te jedina certificirana učiteljica crtanja po Zentangle® metodi u Hrvatskoj.

Uz crtanje, bavim se i izradom nakita, slikanjem i različitim drugim kreativnim radovima.

O MENI

• Anica Gabrovec • certificirana učiteljica crtanja po Zentangle® metodi

—————————————–

Kao diplomirana ekonomistica s dvadesetogodišnjim radnim iskustvom u struci bavila sam se različitim kreativnim hobijima. Na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu završila sam edukaciju za oblikovateljicu suvremenog nakita te izrađujem umjetnički nakit pretežito od poludragog kamenja te srebrne žice i lima. 

Od početka 2016. godine intenzivno se bavim crtanjem po Zentangle® metodi, a 2018. godine sam u Sjedinjenim Američkim Državama stekla certifikat koji mi omogućuje održavanje tečajeva crtanja po navedenoj metodi. U 2019. godini sam osnovala obrt ZEN LINEA, nakon što sam u prethodnim godinama, redovito objavjujući svoje crteže pod navedenim nazivom, na društvenim mrežama stekla mnogo pratitelja. 

Zentangle® je jednostavna, opuštajuća i zabavna metoda crtanja uz korištenje strukturiranih uzoraka. Jednostavna je za učenje te pogodna za potpune početnike. Metodu su osmislili Rick Roberts i Maria Thomas, a “Zentangle” je registrirani žig tvrtke Zentangle Inc.  Ukoliko želite saznati više, posjetite www.zentangle.com.

—————————————–

S obzirom na velik broj pratitelja iz inozemstva, tečajeve sam počela održavati na engleskom jeziku putem specijaliziranih online platformi za online podučavanje. Ukoliko ste zainteresitani za poduku na hrvatskom jeziku ili imate pitanja, s povjerenjem mi se obratite na info@zen-linea.com.

KREATIVNI RAD

Opuštanje u pokretu, 
linija po linija

Ispreplitanjem žice
do nosive skulpture

Bez očekivanja
i bez pravila

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite me na društvenim mrežama kako biste saznali novosti i vidjeli najnovije radove.

ZEN LINEA, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Anica Gabrovec, Samobor, Domjanićeva 13