Zentangle® metoda je jednostavna, opuštajuća i zabavna metoda crtanja uz korištenje strukturiranih uzoraka. Jednostavna je za učenje te pogodna za potpune početnike. Metodu su osmislili Rick Roberts i Maria Thomas, a “Zentangle” je registrirani žig tvrtke Zentangle Inc. Ukoliko želite saznati više, posjetite zentangle.com.

—————————————–

S obzirom na velik broj pratitelja iz inozemstva, tečajeve sam počela održavati putem Interneta, na engleskom jeziku. Ukoliko imate bilo kavih pitanja o metodi ili poduci, s povjerenjem mi se obratite na info@zen-linea.com.

O MENI

• Anica Gabrovec • certificirana učiteljica crtanja po Zentangle® metodi

—————————————–

Kao diplomirana ekonomistica s dvadesetogodišnjim radnim iskustvom u struci bavila sam se različitim kreativnim hobijima. Na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu završila sam edukaciju za oblikovateljicu suvremenog nakita. Izrađujem umjetnički nakit pretežito od poludragog kamenja te srebrne žice i lima. 

Od početka 2016. godine intenzivno crtam po Zentangle® metodi. Krajem 2018. godine sam u Sjedinjenim Američkim Državama stekla certifikat koji mi omogućuje održavanje tečajeva Zentanglea. Jedina sam certificirana učiteljica u Hrvatskoj i susjednim državama. Ako želite saznati više o tome na koji način mi je Zentangle® metoda promijenila život, pročitajte ovaj blog post (engleski jezik).

KREATIVNI RAD

Opuštanje u pokretu, 
linija po linija

Ispreplitanjem žice
do nosive skulpture

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite me na društvenim mrežama kako biste saznali novosti i vidjeli najnovije radove.

KONTAKT

 Anica Gabrovec, 
ovlaštena učiteljica crtanja po Zentangle metodi

ZEN LINEA, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Anica Gabrovec, D. Domjanica 13, 10430 Samobor